​​​خط فرآوری خشکبار

1-خط کامل آجیل و خشکبار
شامل:ماردون نمک ، سرند جدا سازی نمک و بالابر زد میباشد.

​​2-انواع طعم پاش های ایستاده و افقی

​​3-دستگاه خشک کن آجیل

​​​​​در این خط ابتدا مواد مصرفی از جمله آجیل مثل تخمه توسط پرکن بالابر زد بر روی بالابر زد ریخته میشود و بالا بر زد مواد را به سمت ورودی دستگاه تفت هدایت میکند.همزمان نمک توسط بالابر اسکرو به سمت ورودی دستگاه تفت هدایت میشود.در همین زمان بعد از مخلوط شدن نمک و آجیل مشعل دستگاه شروع به حرارت دادن مواد داخل تفت می نماید و بعد از سپری شدن زمان متناسب با نوع محصول درام دستگاه تفت برعکس چرخیده و مواد را به داخل سرند جلوی تفت یا همان سرند نمک میریزد.
بعد از ویبره شدن مواد در سرند جلوی تفت، نمک از محصول جدا شده و دوباره توسط بالابر اسکرو به داخل دستگاه تفت ریخته میشود.و محصول آماده برای مراحل بعدی از جمله طعم زدن میشود.

​بعد از تفت محصول جهت طعم دار کردن محصول از دستگاه های ایستاده و افقی طعم پاش که به صورت طعم پاش های پودری و مایع میباشد ،استفاده میشود.

از دستگاه خشک کن آجیل جهت رطوبت زدایی مواد بعد از طعم دار کردن آجیل استفاده میشود.