خط فرآوری قند و شکر

1- دستگاه فرآوری کله قند

2- دستگاه قند شمشی یا کبریتی

3- دستگاه قند حبه

4- دستگاه قند خرد کن 44 تیغ
شامل دستگاه، برش گیوتین و سرند میباشد.

​روش کار در این دستگاه به این صورت است که ابتدا شکر توسط بالابر اسکرو به داخل مخزن دستگاه ریخته میشود ،سپس از آنجا جهت پودر شدن و آسیاب آن به داخل دستگاه آسیاب پروانه ای فرستاده میشود.بعد از آسیاب شکر ، شکر پودر شده به داخل مخلوط کن دستگاه ریخته میشود و در آنجا با بخار آب مخلوط شده و به صورت خمیر آب وشکر تبدیل شده و پس آن به داخل حفره های قالب دستگاه که به صورت قند کله می باشد ریخته میشود.پس از پرس مخلوط قند وشکر توسط جک های قدرتمند هیدرولیک ،قالب های دستگاه که به صورت روتاری در حال چرخش است ، پس از پر شدن و پرس ،توسط اوپراتور از دستگاه جدا شده و برای خشک شدن نهایی در داخل سینی به گرم خانه که حدود 12 تا24 ساعت لازم است تا قند کله کاملا خشک شود،فرستاده میشود.

روش کار در این دستگاه مشابه دستگاه قند کله می باشد با این تفاوت که قالب های این دستگاه به صورت مستطیل شکل و در اندازه های 4در6 سانتیمتر یا مطابق سفارش مشتری ساخته میشود.در این دستگاه نیز پس از پرس مخلوط بخار آب و شکر آن را داخل گرم خانه گذاشته تا کاملا خشک شود.

​​​روش کار در دستگاه قند حبه نیز مشابه دستگاه قند کله و کبریتی میباشد.با این تفاوت که قالب های آن به شکل حبه های مکعبی 10در10میلیمتر یا مطابق سفارش مشتری ساخته میشود.و قالب های آن به صورت روتاری یا چرخشی میباشد.در این دستگاه حبه های شکل گرفته مخلوط بخار آب و شکر بر روی یک نوار 50 متری حرارت داده میشود و پس از سرند آن در داخل گرمخانه فرستاده میشود.

روش کار در این دستگاه به این صورت است که ابتدا قند کله تولید شده را در دستگاه قند 44 تیغ گذاشته و آن را بصورت کالباسی یا ورقه ای برش میزند.سپس قند کالباسی شده توسط یک نوار کانوایر بر روی دستگاه گیوتین ریخته میشود.در دستگاه گیوتین قند کالباسی شده به صورت حبه خرد میشود.قند خرد شده و به صورت حبه درآمده شده ،به دستگاه سرند ریخته میشود تا خاکه قند از آن جدا شده و قند در آن سرند شود.