روش کار در این دستگاه به این صورت است که ابتدا شکر توسط بالابر اسکرو به داخل مخزن دستگاه ریخته میشود ،سپس از آنجا جهت پودر شدن و آسیاب آن به داخل دستگاه آسیاب پروانه ای فرستاده میشود.بعد از آسیاب شکر ، شکر پودر شده به داخل مخلوط کن دستگاه ریخته میشود و در آنجا با بخار آب مخلوط شده و به صورت خمیر آب وشکر تبدیل شده و پس آن به داخل حفره های قالب دستگاه که به صورت قند کله می باشد ریخته میشود.پس از پرس مخلوط قند وشکر توسط جک های قدرتمند هیدرولیک ،قالب های دستگاه که به صورت روتاری در حال چرخش است ، پس از پر شدن و پرس ،توسط اوپراتور از دستگاه جدا شده و برای خشک شدن نهایی در داخل سینی به گرم خانه که حدود 12 تا24 ساعت لازم است تا قند کله کاملا خشک شود،فرستاده میشود.